Irmeli Siltanen : Makeutusaineiden käyttö diabeetikon ruoanvalmistuksessa : jälkiruoat, leivonnaiset, juomat, säilöntä

Irmeli Siltanen : Makeutusaineiden käyttö diabeetikon ruoanvalmistuksessa : jälkiruoat, leivonnaiset, juomat, säilöntä
Kategoriat: Tietokirjallisuus
Brand: Suomen diabetesliitto
4.5 EUR
Lisätietoja
Irmeli Siltanen : Makeutusaineiden käyttö diabeetikon ruoanvalmistuksessa : jälkiruoat, leivonnaiset, juomat, säilöntä - pehmeäkantinen tietokirja vuodelta 1987
  • Kunto: K3- (hyvä -)
  • Sidonta: Nidottu (pehmeäkantinen)
  • Kieli: suomi
  • Painos: 3
  • Sivumäärä: 63
  • Vuosi: 1987
  • Sarja: Diabetesliiton D-oppaat
  • Muuta: etukannessa ja nimiölehdellä hiukan kynätuhrua, hieman kulumaa