Tuire Kaimio – Pennun Kasvatus On Kattava Tietokirja Koiran Omistajalle

post thumb
kirjoittanut Hemron/ 28 Oct 2021

Tuire Kaimio – Pennun Kasvatus On Kattava Tietokirja Koiran Omistajalle

Tuire Kaimio – Pennun kasvatus on poikkeuksellisen seikkaperäinen ja selkeä teos koirankasvatus kirjojen joukossa. Kirjan neuvoja noudattamalla vastahankitun koiran tuore omistaja ei jää uuden karvaturrinsa kanssa pulaan sormi suussa missään kasvatuksen vaiheessa. Kirjan hyvin selkeästi jaotellut luvut ja havainnollistamiseen tarkoitetut värikuvat käsittelevät niitä haasteita, joita koirankouluttamisessa kohtaa eri ikävaiheissa. Kirja etenee koiran kasvun kuvaamisessa pentuajasta teiniän murrosikään ja lopulta aikuiseksi. Kirjassa muun muassa käsitellään, mikä koirarotu sopii parhaiten lapsiperheeseen.

Tuire Kaimio – Pennun kasvatus kirjan sisällöstä

Kirjassa on monia käytännöllisiä neuvoja haastaviin tilanteisiin, joita jokainen koirankasvattaja ja omistaja kohtaavat jatkuvasti. Ohjeita on muun muassa miten rauhoittaa koiraa, kynsien leikkaamisen aikana. Entä miten koira pärjää parhaiten kotona silloin kun omistaja on hetkellisesti poissa? Kirjan saa myös e-versiona. Tuire Kaimio – Pennun kasvatus -ekirja antaa vastauksen koiran jokapäiväisessä elämässä tulevien enemmän ja vähemmän haastavien tilanteiden kanssa toimimiseen.

Kirjailija Tuire Kaimio on yksi Suomen tunnetuimmista eläinten kouluttajista ja taitojen opettajista. Tuire Kaimio on aikaisemmin julkaissut muun muassa suositun kirjan: Tuikun eläinkoulu. Tämä kirja kertoo hänen työarjestaan eläinten kouluttamisessa. Tuikun eläinkoulu on myöskin jännittävä kirja, jossa valotetaan muun muassa hänen työtään eläinkouluttajana elokuvien kuvauksissa. Kaimion selkeä ja hauska tapa lähestyä koirien kouluttamista tekee myös hänen kirjoistaan mukavia lukukokemuksia.

Tuire Kaimio – Pennun kasvatus -ekirja

Tuire Kaimio – Pennun kasvatus on saatavilla e-kirjana. E-kirjojen ehdoton valtti ovat sekä hinta, että nopea saatavuus luettavaksi. Koska kirja on digitaalisessa muodossa sen ”painokustannukset” ovat paljon pienemmät kuin paperikirjoilla. Kirjan kopiointi ei maksa mitään. Toisin kuin perinteiset kirjapainoissa painetut kirjat. Kirjaa ei myöskään tarvitse odotella postissa, vaan välittömästi ostamisen jälkeen se on sinulla luettavana laitteellasi.

Tuire Kaimio – Pennun kasvatus kirja on mahdollista hankkia joku paperipainoksena tai digitaalisena. Monet haluavat edelleen lukea kirjan perinteisellä tavalla paperisena. Digitaaliset kirjat ovat vielä vieraita monille. Kuitenkin kirja on saatavilla myös digitaalisena, jos tykkäät lukea kirjoja tietokoneellasi, tabletilla tai kännykällä, kuten yhä useammat tekevät.

Koiran kasvatus on jännittävää aikaa

Koiria sanotaan usein ihmisten parhaimmiksi ystäviksi. Eikä syyttä. Koirat kiintyvät isäntiinsä ja emäntiinsä ja päinvastoin. Monelle koiranomistajalle koira on yhtä läheinen, kuin kuka tahansa perheenjäsen tai ystävä. Monilla meistä on elämässä aikoja, jolloin tunnemme enemmän tai vähemmän yksinäisyyttä. Silloin koiran seura voi olla erityisen tärkeää. Koiran kasvatus on myös jännittävää puuhaa aivan kuten jännittävä Comeon vedonlyönti. Koiran kanssa aika ei käy tylsäksi.

Eläintenkouluttajan vinkit ovat tarpeen kaikille koiranomistajille. Työssään eläintenkouluttajan tehtävänä on saada koiran luottamus puolelleen. Kun koiran luottamuksen saa, sitä ei helpolla menetä. Koirat ovat uskollisimpia lemmikkieläimiä. Haastavien tilanteiden lisäksi saat vinkkejä miten opettaa koiraa tekemään temppuja, jotka piristävät koiran mielialaa ja tuottavat sinulle ja perheellesi iloa arkeen.

Tuire Kaimio – Pennun kasvatus tarjoaa tärkeimmät ohjeet yhdessä kirjassa

Tuire Kaimio on koirankoulutusalan tunnettu ammattilainen. Hänellä jos kellä on osaamista koiran kasvatukseen. Tämä kirja tarjoaa alusta lähtien vinkit koiran kasvatukseen. Kokeneille kasvattajille tässä tuskin on mitään kovin uutta, eli kirjaa voikin suositella enemmän uusille koiranomistajille. Kokeneet kasvattajat nämä vinkit jo tietävät, mutta kukaan ei ole seppä syntyessään. Siksi uusi koiranomistaja melkeinpä välttämättä tarvitsee neuvoja.

Uudelle omistajalle kattava opaskirja on siis välttämätön hankinta, koska sen avulla voi varmistaa että kasvatuksessa ei tee pahoja virheitä. Koiran hyvinvointi on kuitenkin tärkeää ja on vastuullista tutustua myös oman koirarodun erityispiirteisiin kasvatuksessa.

Tuire Kaimio – Pennun kasvatus kirja on suositeltava teos uusille koiranomistajille ja ehdottomasti lukemisen arvoinen kirja kaikille, jotka harkitsevat koiran hankintaa. Koiran kasvatus ei ole helppoa ja vaatii paljon sitoutumista ja kiinnostusta asiaan. Koiraa ei saakaan ikinä hankkia hetken mielijohteesta, vaan sen hankinnan tulee perustua harkintaan. Toiset koirarodut sopivat lapsiperheelle paremmin kuin toiset. Lue tästä aiheesta enemmän kirjasta.